Meelopen?

1 MAAND GRATIS  meetrainen en daarna beslissen of je deelnemer van Stichting Loopsport Zwolle wilt worden?
Dat kan!
Je bent van harte welkom om 1 maand gratis mee te trainen, zodat je de sfeer van de loopsport en de loopgroepen kunt proeven. Aanmelden kan eenvoudig weg door het online Aanmeldingsformulier in te vullen. We nemen je dan alvast in onze administratie op. Je kunt vervolgens een maand lang gratis de training(en) (zie ook: Trainings Info) volgen die je maar wilt. Al volg je bij wijze van spreken 3 of zelfs alle 4 trainingen in een week, dat mag, alhoewel “rust” natuurlijk ook heel belangrijk is bij het hardlopen. Aan het eind van de gratis maand willen we dan graag van jou vernemen of je definitief deelnemer wilt worden of toch niet. In dat laatste geval ben je ons niets verschuldigd maar hopen we natuurlijk wel dat je blijft hardlopen, al is het dan niet bij onze club.
Tip: agendeer datum einde proefmaand ook even voor jezelf!

Minimaal instapniveau.

Om te kunnen starten zul je wél over een instapniveau moeten beschikken om mee te kunnen trainen. Wat moet je in ieder geval moeten kunnen:
  • ongeveer 3x 10 minuten achteréén te kunnen lopen
  • op een heel rustig tempo (van circa 8 a 9 km per uur)
  • en met tussenpozen van 5 minuten rust/pauze tussen iedere 10 minuten
(Meer info hierover: zie de Beginnende loper pagina )

We kunnen ons voorstellen dat je mogelijk nog wat vragen hebt. Die vragen kun je per mail stellen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.(deelnemerscontact). Besluit je om definitief deelnemer te worden van onze club (na de gratis proefmaand), stuur dan even een mail naar Roeleke met de mededeling dat je definitief lid wilt worden. Dan wordt per ommegaande een deelname-machtigingsformulier opgestuurd.

De deelnemersbijdrage voor de looptrainingen bedraagt slechts € 42,00 per halfjaar, ongeacht het aantal trainingen die je volgt, en wordt altijd op 1 juli en 1 januari door middel van een automatische machtiging van je rekening afgeschreven.
Opzegging kan uitsluitend tot 2 weken voor aanvang van het (kalender-)halfjaar schriftelijk per e-mail aan 
Roeleke .

N.B. Er vindt geen restitutie van betaalde deelnemersbijdragen plaats.

aanmeldingsformulier