Stichting loopsport Zwolle is een (hard)loopgroep die voortvloeit uit Trim-Westenholte. Na 18 succesvolle jaren hield Trim-Westenholte op te bestaan en vanaf 1 april 2007 is de loopgroep voortgezet als Stichting Loopsport Zwolle

Gezondheid en het maatschappelijk karakter spelen een belangrijke rol in de doelstellingen van Stichting Loopsport Zwolle (SLZ). De stichting richt zich op verschillende loopactiviteiten voor jong en oud. Het gaat bij SLZ niet alleen om zo goed mogelijk te presteren maar ook om een gezonde levenswijze toe te passen door op een verantwoorde en gezellige manier met elkaar te lopen. De doelstellingen van de verschillende trainingsgroepen zijn zeer divers. Er kan deelgenomen worden aan verschillende trainingsgroepen, elk met hun eigen inspanningsniveau. Van gematigd inspannend tot aan het zwaardere trainingswerk voor diegene die ambitie hebben om halve- en misschien wel hele marathons te lopen.

Door dit brede aanbod van trainingsmogelijkheden onderscheidt SLZ zich van andere loopgroepen. De huidige deelnemers, circa 200 in totaal, zijn afkomstig uit Zwolle en omstreken. Dit geeft aan dat men de deskundigheid van de trainers en de gezelligheid van het met elkaar trainen in en om Westenholte zeer waardeert. Het maatschappelijke karakter speelt ook een belangrijke rol. Zo is er altijd ruimte voor een praatje en worden in de verschillende groepen de laatste nieuwtjes tijdens het inlopen uitgewisseld.

Komende wedstrijden

19 okt
EP StadshagenRun
19 oktober 2019
26 okt
Dalli Run Heerde
26 oktober 2019
26 okt
Diepe Hel Holterbergloop
26 oktober 2019
27 okt
Diepe Hel Holterbergloop
27 oktober 2019
27 okt
Ljubljana Marathon
27 oktober 2019
Copyright © 2019 Loopsport Zwolle. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.