Het is bijna zover: Sander de Groot kan zijn UTMB gaan lopen! 24 augustus is de start in Courmayeur. Er zat helaas een jaar vertraging in vanwege COVID-19: zoals wel meer evenementen die gecancelled dan wel vertraagd waren, ging de UTMB 2020 niet door. Editie 2021 gaat gelukkig komend weekend wél van start.

De UTMB (Ultra Trail de Mont Blanc), beslaat een 6-tal races, allemaal verschillend in lengte en moeilijkheidsgraad. Allemaal rond het Mont Blanc massief. Sander loopt de TDS, 145 kilometer lang en meer dan 9100 hoogtemeters. 

Het mag bij de meeste Loopsporters al bekend zijn waarom Sander deze mega-uitdaging aangaat, maar voor nieuwkomers, hij doet dit voor een goed doel , namelijk ondersteuning van het het Prinses Maxima Centrum.  Kijk vooral even op Geef.nl, lees meer over de achtergrond van Sander's Challenge Childhood Cancer en ondersteun het goede doel van Sander!

Meer informatie over de UTMB / TDS is te vinden op de UTMB website. Hieronder zie je hoe de route is die Sander moet gaan lopen. Iedereen die Sander wil volgen tijdens de race, kan dat doen via de UTMB website (https://utmbmontblanc.com/en/live/runner/9413) of via de LiveInfo app (voor zowel Android als iOS). Zie voor meer info hierover: https://utmbmontblanc.com/en/page/88/88.html

Sander: heel veel succes en zet 'm op!

Komende wedstrijden

Geen activiteiten gevonden
Copyright © 2022 Loopsport Zwolle. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.