De startlocatie op de maandag- en woensdagavond (19.00 uur) is :"Het Anker" aan de Voorsterweg. Klik hier voor de route.

De startlocatie op de dinsdagavond (19.30 uur) is het Cultuurhuis in Stadshagen aan de Werkerlaan 1. Klik hier voor de route.

Via A28 en A50 eerste afslag Heerde. Einde afrit rechtsaf (Kamperweg) over de A50 bij de eerste gelegenheid linksaf parkeerplaats in het bos.

Via A28 en A50 eerste afslag Heerde. Einde afrit links en direct links (Nieuwe Zuidweg) Na ongeveer 3 km parkeerplaats aan de linkerkant.

Via A28 en A50 afslag Hattem. Einde afrit links (Hessenweg) over de A50 en direct rechts op de carpoolplaats.

Over de oude IJsselbrug naar Hattem richting Wapenveld (Apeldoornseweg) Net voor einde bebouwde kom rechts af (Burg. Van Heemstralaan) Eind van de weg links en direct weer rechts (Oranje Nassaulaan) Na een bocht naar links gaat de weg over in de Leemculeweg. Na ongeveer 500 m. parkeerplaats aan de rechterkant van de weg.

Over de oude IJsselbrug naar Hattem ( Apeldoornseweg) door Wapenveld richting Heerde. Ongeveer 1000 m na de rotonde in Wapenveld rechtsaf (onverharde weg) het bos in (Wapenveldseweg) Doorrijden tot aan de parkeerplaats “Pompstation”

Ongeveer 500 m voor de oude IJsselbrug linksaf (Ruiterlaan) Einde weg rechts en doorrijden tot parkeerplaats voor restaurant/uitspanning Krisman op de dijk.

Via de Ceintuurbaan richting Heino, en neem de afslag naar de Golfbaan. Doorrijden tot op de parkeerplaats.

Voor mee informatie over de trainingslocaties kun je via mail contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Komende wedstrijden

Geen activiteiten gevonden
Copyright © 2020 Loopsport Zwolle. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.