Beste Loopsporters, goed nieuws!
We gaan weer gezamelijk trainen!

Ondanks dat er nog maar een klein aantal weken zijn tot aan de zomerstop, willen we de trainingen weer gaan opstarten. In eerste instantie alleen op de zaterdag. Er zijn een aantal trainers die zich bereid hebben verklaard om weer voor de groep te komen staan en jullie training te gaan geven.

Echter.... Het aantal deelnemers in een groep zal beperkt blijven to 10 lopers. En er zijn nog een paar aanvullende regels:

  • Elke deelnemer zal zich moeten inschrijven voor een training.
  • Houdt minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en van andere wandelaars/fietsers.
  • Blijf thuis bij neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoest, benauwdheid of koorts, of als iemand thuis koorts of corona heeft.
  • Ga voor de training naar het toilet; hoest in je elleboog, gebruik papieren zakdoekjes.
  • Als je tot een risicogroep hoort of 70+ bent dien je zelf je risico te analyseren voor deelname, raadpleeg eventueel je huisarts.
  • Was je handen thuis voor en na de training.

Wat betreft het reserveren van trainingen: er is aan alle Loopsporters een nieuwsbrief gestuurd met daarin o.a. de manier hoe je je voor een training kunt inschrijven. Inschrijven kan tot 12 uur van te voren, dus: voor de training van zaterdag, aanvang 10u00, kun je tot 22u00 vrijdagavond inschrijven. Je afmelden of wijzigen van een training kan ook tot 12 uur van te voren.

Let op. Er geldt: niet ingeschreven: NIET trainen met de groep.

Mocht je geen nieuwsbrief ontvangen hebben (al in je spambox gekeken?) mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan krijg je er als nog eentje toegestuurd.

Trainers & bestuur SLZ

 

Komende wedstrijden

Geen activiteiten gevonden
Copyright © 2022 Loopsport Zwolle. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.