Vandaag, zaterdag 14 september, de laatste jubileumloop (in een rij van 4 loopdagen) en de brunch als afsluiting. Fantastisch weer erbij, zo'n 80 deelnemers en allemaal even enthousiast!

Nadat iedereen de 12.2 kilometer lange route, inclusief de Westerveldse 'bult' had gelopen, kon er uitgerust worden bij Grand Café Milligers aan de Milligerplas. Koffie, thee, ...bier..., voor elk wat wils.

En uiteraard de brunch, als feestelijke afsluiting van de jubileumweek.

Voordat de brunch genuttigd kon worden, moesten er nog wel wat 'zaken' afgerond worden. Allereerst de uitreiking van de 'gadget'. Een very special edition Buff, made by Loopsport Zwolle. (voor diegene die deze week gespeculeerd hadden over een Garmin sporthorloge: jammerrrrrr). En daarnaast moesten we van een aantal Loopsporters afscheid nemen: zo was daar het afscheid van Mieneke die Loopsport Zwolle na vele jaren ging verlaten en natuurlijk het aangekondigde vertrek van Geert & Annet uit het bestuur. Met name bij het laatste was alles uit de kast gehaald. Annie de Rooij, welbekend van het 10-jarig jubileum feest, was niet te beroerd om langs te komen om beide vertrekkende bestuursleden uitbundig uit te zwaaien en ze ook nog even wat kado's te overhandigen. Op de haar welbekende 'enthousiaste' en ietwat luidruchtige manier. Leer ons Annie kennen....

Ook de trainers lieten zich niet onbetuigd: onze huis-tekstschrijver Gerrit had z'n beste beentje (?) voorgezet en een fantastische tekst z'n pen uit laten vloeien en op de tune van Fix You (met dank aan Chris Martin en Coldplay) werd dit ten gehore gebracht. Zie hieronder de video en de tekst (copyright Gerrit Holstege).

Om een lang verhaal kort te maken: het was een superleuke week en een nog mooiere afsluiting. Op naar de volgende 12,5 jaar!!

De songtekst van Gerrit:

DE RICHTING

Het leven gaat, zoals het gaat. 
Soms komt iets te vroeg en soms te laat.
Maar voor alles komt er ooit een tijd.
Zoals dit afscheid.

Voor de Loopsport klonk het altijd ja.
Beiden met het hardloop DNA.
Elke trainer kreeg advies op maat. 
Dus jammer dat je nu gaat.

Het leven stroomt, het staat nooit stil.
Het vormt zich en doet wat het wil.
Het leven wijst de richting

Dankjewel 
Annet en Geert.
Dank voor alles wat je in die jaren hebt gedaan.
Annet en Geert.
Duizendmaal bedankt.

Dankjewel 
Annet en Geert.
Dank voor alles wat je in die jaren hebt gedaan.
Annet en Geert.
Duizendmaal bedankt.

Kijk niet om, maar kijk vooruit.
Dit is nu een goed besluit.
Het leven wijst de richting

 

Komende wedstrijden

Geen activiteiten gevonden
Copyright © 2022 Loopsport Zwolle. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.