...de trainingen worden weer opgestart!

De aftrap is zaterdag 15 augustus, locatie A50.

Het goede nieuws is dat alle trainingen weer van start gaan, dus ook die op maandag, dinsdag en woensdag. Echter: er dient nog steeds voor worden ingeschreven en er is nog altijd een maximum aantal deelnemers (12) per groep restrictie van kracht.

Wat betreft het reserveren van trainingen: er is aan alle Loopsporters opnieuw een nieuwsbrief gestuurd met daarin o.a. de manier hoe je je voor een training kunt inschrijven. Inschrijven kan tot een half uur van te voren. Voorbeeld: voor de training van zaterdag, aanvang 10u00, kun je tot 09u30 zaterdagochtend inschrijven. Je afmelden of wijzigen van een training kan ook tot een half uur van te voren. De mogelijkheid tot inschrijving gaat elke zondag open voor die betreffende week.

Attentie:

  •  Er geldt: niet ingeschreven: NIET trainen met de groep.

  • De startlocatie van de maandag- en de woensdagtraining is verplaatst. Niet meer bij het Anker, maar op de carpoolplek aan de A28 Afslag Zwolle Zuid. Dat is naast de parkeerplaats van het Mercure hotel. (Dit vanwege veiligheid: meer ruimte voor verzamelen en ‘rustiger’ omgeving met diverse uitvalsmogelijkheden voor de groepen.)

Mocht je geen nieuwsbrief ontvangen hebben (al in je spambox gekeken?) mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan krijg je er als nog eentje toegestuurd.

Trainers & bestuur SLZ

Komende wedstrijden

Geen activiteiten gevonden
Copyright © 2021 Loopsport Zwolle. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.