Zondag 14 april 2019 kun je in Zwolle meedoen aan MS Motion, het hardloop- en wandelevenement dat georganiseerd wordt door het Nationaal MS Fonds. Meedoen betekent dat je jouw steentje bijdraagt aan een wereld zonder MS.

MS Motion Zwolle
De sintelbaan van atletiekvereniging P.E.C. 1910 vormt het start- en finishpunt van MS Motion Zwolle op 14 april.
MS Motion is meer dan een hardloop- en wandelevenement. MS heb je nooit alleen. Daarom zetten families, vrienden en collega’s met elkaar een sportieve prestatie neer om de mensen met MS in hun omgeving een hart onder de riem te steken. MS Motion is geen wedstrijd, iedereen mag meedoen, ook met (elektrische) rolstoel of rollator. Met elkaar verleggen we grenzen en halen we de eindstreep en dat maakt soms emoties los.

Doe mee!
Deelnemers kunnen kiezen voor verschillende afstanden: 5 kilometer wandelen, 5 kilometer hardlopen, 10 kilometer wandelen of 10 kilometer hardlopen. Meedoen kan zowel individueel als in teamverband. 
Het Nationaal MS Fonds gelooft in de kracht van beweging. Zelf MS hebben, iemand kennen met MS of zin hebben in een sportieve uitdaging; er is altijd een goede reden om je in te schrijven voor MS Motion! Schrijf je snel in via www.msmotion.nl

We hopen samen zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar deze tot nu toe ongeneeslijke ziekte. Na je inschrijving kun je eventueel je achterban vragen de strijd tegen MS te steunen middels een donatie. 


Voor een beter leven voor mensen met MS nu en een wereld zonder MS morgen.
 

Komende wedstrijden

30 mrt
Cauberg Trail, Limburg
30 maart 2019
7 apr
PEC Ekiden
7 april 2019
13 apr
10 Mijl Zwolle Zuid
13 april 2019
29 mei
Copyright © 2019 Loopsport Zwolle. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.