Welkom op de website van de Stichting Loopsport Zwolle, een in 2007 opgerichte loopgroep, met meer dan 200 deelnemers. Samen willen we vooral lekker hardlopen, maar het gezond bezig zijn en het lopen in een groep vinden we net zo belangrijk en dat kan bij ons! Nieuwsgierig? Surf door onze site en meld je digitaal aan voor een proefmaand!

Helaas....

De nieuwe Corona maatregelen die afgekondigd zijn, nopen ons om de trainingen vanaf 14 oktober voor in ieder geval vier weken -  op te schorten.

Hardlopen ( en het gezamelijk wandelen) mag, maar met niet meer dan vier personen in een groep. Dus Loopsporters: hardlopen en wandelen mag nog steeds (en vooral doen!) maar voorlopig even niet meer in onze trainingsgroepen.

Zie ook het volgende artikel in RunnersWorld: https://www.runnersworld.com/nl/nieuws/a34361153/nieuwe-coronamaatregelen-hardlopen-sporten/

Zodra het weer kan, worden de trainingen weer hervat!

Voor nu: blijf gezond sporten! 

Tip: op de website zijn nog steeds de Do It Yourself trainingen te vinden, het kan geen kwaad om die nog eens na te 'lopen'

Tip nummer 2 (met dank aan Wilbert): er worden steeds meer 'virtuele wedstrijden' gehouden. Een beetje Googelen levert al snel iets leuks op. Kijk bijvoorbeeld eens op: https://www.nnrunningday.nl/ 

Het bestuur

...de trainingen worden weer opgestart!

De aftrap is zaterdag 15 augustus, locatie A50.

Het goede nieuws is dat alle trainingen weer van start gaan, dus ook die op maandag, dinsdag en woensdag. Echter: er dient nog steeds voor worden ingeschreven en er is nog altijd een maximum aantal deelnemers (12) per groep restrictie van kracht.

Wat betreft het reserveren van trainingen: er is aan alle Loopsporters opnieuw een nieuwsbrief gestuurd met daarin o.a. de manier hoe je je voor een training kunt inschrijven. Inschrijven kan tot een half uur van te voren. Voorbeeld: voor de training van zaterdag, aanvang 10u00, kun je tot 09u30 zaterdagochtend inschrijven. Je afmelden of wijzigen van een training kan ook tot een half uur van te voren. De mogelijkheid tot inschrijving gaat elke zondag open voor die betreffende week.

Attentie:

  •  Er geldt: niet ingeschreven: NIET trainen met de groep.

  • De startlocatie van de maandag- en de woensdagtraining is verplaatst. Niet meer bij het Anker, maar op de carpoolplek aan de A28 Afslag Zwolle Zuid. Dat is naast de parkeerplaats van het Mercure hotel. (Dit vanwege veiligheid: meer ruimte voor verzamelen en ‘rustiger’ omgeving met diverse uitvalsmogelijkheden voor de groepen.)

Mocht je geen nieuwsbrief ontvangen hebben (al in je spambox gekeken?) mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan krijg je er als nog eentje toegestuurd.

Trainers & bestuur SLZ

Helaas hebben we moeten besluiten om dit jaar geen StadshagenRun te organiseren. De onzekerheid omtrent Covid-19 is te groot om te gaan starten met het organiseren van dit evenement. We hopen in 2021 weer een mooie StadshagenRun te kunnen organiseren.

Komende wedstrijden

Geen activiteiten gevonden
Copyright © 2021 Loopsport Zwolle. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.