Welkom op de website van de Stichting Loopsport Zwolle, een in 2007 opgerichte loopgroep, met meer dan 200 deelnemers. Samen willen we vooral lekker hardlopen, maar het gezond bezig zijn en het lopen in een groep vinden we net zo belangrijk en dat kan bij ons! Nieuwsgierig? Surf door onze site en meld je digitaal aan voor een proefmaand!

Voor deze week staan er een intervaltraining op het programma. Je kunt deze trainingen helemaal in je eentje doen, maar ook in een -klein- groepje.

Neem een parcours van 5 lantaarnpalen.
Loop van de 1e naar de 2e lantaarnpaal 4x snel heen en rustig terug.
Vervolgens van de 1e naar de 3e lantaarnpaal 3x snel heen en rustig terug.

Een handleiding over hoe je mooie trailruns kunt ontdekken, Patrick weet er alles van en deelt dit graag met alle Loopsporters!

(Voor diegene die onverhoopt onderstaande PDF niet kunnen zien: je kunt het bestand hier downloaden)

Vorige week woensdag hebben we gehoord dat sporten in kleine groepen, onder allerlei voorwaarden weer mogelijk is. We zijn daar mee aan de slag gegaan en hebben een voorstel voorgelegd aan de trainers. Het overgrote deel van de trainers gaf echter aan dat lopen in groepen nog teveel risico met zich meebrengt en / of gaven zelf aan nog geen training te willen verzorgen.
Wij snappen en respecteren deze keuze volledig. Veel van ons zijn immers werkzaam in risicovolle beroepen, hebben ouders die in de risicogroep vallen etc.

Natuurlijk is dit jammer, maar alles afwegende hebben we daarom besloten om tot de zomerstop geen gezamenlijke trainingen te organiseren.

Blijf fit, gezond en lekker hardlopen. Dan hopen we jullie weer te zien na de zomerstop op 15 augustus!

Helaas hebben we moeten besluiten om dit jaar geen StadshagenRun te organiseren. De onzekerheid omtrent Covid-19 is te groot om te gaan starten met het organiseren van dit evenement. We hopen in 2021 weer een mooie StadshagenRun te kunnen organiseren.

Komende wedstrijden

Geen activiteiten gevonden
Copyright © 2020 Loopsport Zwolle. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.