Welkom op de website van de Stichting Loopsport Zwolle, een in 2007 opgerichte loopgroep, met meer dan 200 deelnemers. Samen willen we vooral lekker hardlopen, maar het gezond bezig zijn en het lopen in een groep vinden we net zo belangrijk en dat kan bij ons! Nieuwsgierig? Surf door onze site en meld je digitaal aan voor een proefmaand!

Zin om wat meer trails te lopen? Dan is wellicht het Sallands Cross Circuit iets voor je!

10 trailwedstrijden die in de maanden november t/m januari gelopen worden in het Sallandse. Zie hieronder de kalender en voor meer info: de Sallands Cross Circuit website.

Vandaag, zaterdag 14 september, de laatste jubileumloop (in een rij van 4 loopdagen) en de brunch als afsluiting. Fantastisch weer erbij, zo'n 80 deelnemers en allemaal even enthousiast!

Nadat iedereen de 12.2 kilometer lange route, inclusief de Westerveldse 'bult' had gelopen, kon er uitgerust worden bij Grand Café Milligers aan de Milligerplas. Koffie, thee, ...bier..., voor elk wat wils.

Ook dit jaar steunt Loopsport Zwolle / StadshagenRun weer het Jeugdfonds Sport. Het Jeugdfonds Sport geeft sportkansen aan kinderen en jongeren uit gezinnen waar onvoldoende geld is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt het Jeugdfonds Sport de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen. Alle kinderen moeten kunnen sporten! Dit is ons vaste goede doel.

Naast het Jeugdfonds Sport steunen wij in 2019 het goede doel Challenge Childhood Cancer. Lees hieronder het verhaal van Sander (36), Karine (31), Rich (9) en Selah-Loren (2).

Komende wedstrijden

19 okt
EP StadshagenRun
19 oktober 2019
26 okt
Dalli Run Heerde
26 oktober 2019
26 okt
Diepe Hel Holterbergloop
26 oktober 2019
27 okt
Diepe Hel Holterbergloop
27 oktober 2019
27 okt
Ljubljana Marathon
27 oktober 2019
Copyright © 2019 Loopsport Zwolle. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.